Szőcs-Trekovanyic Szabolcs vagyok, 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Kezdetekben a saját vállalkozásunk révén kezdtem el tanulni az online hirdetés rejtelmeit, többnyire a Google Ads alkalmázását. Az alapszakos főiskolai tanulmányaim alatt már az e-business volt a szakirányom, és a diplomám is a webshop-al kapcsolatosan készítettem. A vállalkozásfejlesztés mesterszakon az online jelenlét – online értékesítés és ügyfélszolgálat – volt a diplomám témája. Úgy gondolom, hogy egy magyarországi kis és közép vállalkozás lehetősége nagyban függ attól, hogy mennyire használja ki az online marketing lehetőségeit.

Korábban több mint 10 évet töltöttem telekommunikációs területen, a UPC-nél, ahol webshop-al, online ügyfélszolgáltattal kapcsolatos fejlesztésekben vehettem részt. Üzleti oldal után az MTT Média reklámügynökségnél SEM kampánymenedzsereként és később Digitális szolgáltatások üzletág vezetőjeként tevékenykedtem. Folyamatosan tartottam Adwords, Facebook témákban kezdő, alapozó tréningeket, úgy a Google Groundon, mint a vállalaton belüli sales képzéseken. Aktív szerkesztőként részt vettem az Adwordsblog.hu készítésében is.

Ügynökségi munkám mellett marketingesként dolgoztam egy befektetési társaságnál, ahol különböző befektetési termékeket (állampapírokat, befektetési jegyeket) forgalmaztunk. Itt az online és offline marketing tevékenységért is feleltem.

Jelenleg Google Partnerként, a Jabjab online marketing ügynökség ppc specialistájaként és online marketing menedzserként is tevékenykedem. Google Ads, Facebook és Instagram kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozom. Több esetben volt szükség rá, hogy e-mail kampányokat, vagy teljes online marketing stratégia tervezésben is részt vegyek, akár elkészítsem, és nem egy esetben WordPress weboldalak létrehozásában is aktív szerepet vállaltam. 

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor bármelyik közösségi oldalon megteheted, vagy küldd el az üzeneted az űrlapon keresztül!