Szőcs-Trekovanyic SzabolcsSzőcs-Trekovanyic Szabolcs vagyok, 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Kezdetekben a saját vállalkozásunk révén kezdtem el tanulni az online hirdetés rejtelmeit, többnyire a Google Ads alkalmázását. Az alapszakos főiskolai tanulmányaim alatt már az e-business volt a szakirányom, és a diplomám is a webshop-al kapcsolatosan készítettem. A vállalkozásfejlesztés mesterszakon az online jelenlét – online értékesítés és ügyfélszolgálat – volt a diplomám témája. Úgy gondolom, hogy egy magyarországi kis és közép vállalkozás lehetősége nagyban függ attól, hogy mennyire használja ki az online marketing lehetőségeit.

Eddigi tapasztalatom úgy a multi és banki környezetből, mint a mikróvállalkozások költség és tudás hiányos környezetében szereztem, ami segít megérteni, hogy miért szükséges egy költséghatékony rendszer működtetése. 

Korábban

az MTT Média Kft. -nél SEM kampánymenedzsereként és később Digitális szolgáltatások üzletág vezetőjeként tevékenykedtem. Folyamatosan tartottam Adwords, Facebook témákban kezdő, alapozó tréningeket, úgy a Google Groundon, mint a vállalaton belüli sales képzéseken. Aktív szerkesztőként részt vettem az Adwordsblog.hu készítésében is.

Jelenleg

marketingesként dolgozom egy befektetési társaságnál, szabadúszóként és a Jabjab online marketing ügynökség ppc specialistájaként is tevékenykedem. Google Ads, Facebook és Instagram kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozom. Több esetben volt szükség rá, hogy e-mail kampányokat, vagy teljes online marketing stratégia tervezésben is részt vegyek, akár elkészítsem, és nem egy esetben WordPress weboldalak létrehozásában is aktív szerepet vállaltam.

Szeretek segíteni induló vagy kisebb, de elszánt, vállalkozásoknak, hogy sikeresebbek legyenek az online lehetőségek kihasználásával. Ez nem egy könnyű terep, de rengeteg lehetőség rejlik benne. Ha van egy kis érdeklődés, esetleg technikai ismeret is, akkor relatív gyorsan el lehet sajátítani az alapok, amikre később már lehet építkezni. Jó látni mikor kis vállalkozások eredményei kezdenek javulni, és látni, ahogy újabb és újabb lehetőségek nyílnak ki előttük. Legyen ez Veled is így 😉

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor bármelyik közösségi oldalon megteheted, vagy küldd el az üzeneted az űrlapon keresztül!