Szőcs-Trekovanyic Szabolcs vagyok, 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Kezdetekben a saját vállalkozásunk révén kezdtem el tanulni az online hirdetés rejtelmeit, többnyire a Google Ads alkalmázását. Az alapszakos főiskolai tanulmányaim alatt e-business és  menedzsmentet tanultam Mesterszakon tovább folytatva a ezen az ágon vállalkozásfejlesztés tanultam, itt is inkább az online világra összpontosítva. Úgy gondoltam és gondolom most is, hogy egy magyarországi kis és közép vállalkozás lehetősége nagyban függ attól, hogy mennyire használja ki az online marketing lehetőségeit.

Korábban több mint 10 évet töltöttem telekommunikációs területen, a UPC-nél, ahol webshop-al, online ügyfélszolgáltattal kapcsolatos fejlesztésekben vehettem részt. Üzleti oldal után az MTT Média reklámügynökségnél SEM kampánymenedzsereként és később Digitális szolgáltatások üzletág vezetőjeként tevékenykedtem. Folyamatosan tartottam Adwords és Facebook témákban kezdő, alapozó tréningeket, úgy a Google Groundon, mint a vállalaton belüli sales képzéseken. Aktív szerkesztőként részt vettem az Adwordsblog.hu létrehozásáben, működésében is.

Ügynökségi munkám mellett, több évig, marketingesként dolgoztam egy befektetési társaságnál, ahol különböző befektetési termékeket (állampapírokat, befektetési jegyeket) forgalmaztunk. Itt az online és offline marketing tevékenységért is feleltem.

Jelenleg Google Partnerként, a Jabjab online marketing ügynökség ppc specialistájaként és a REGIO JÁTÉK online marketing menedzsereként is tevékenykedem. Google Ads, Facebook és Instagram kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozom. Aktívan részt veszek külömböző e-mail kampányokban, és teljes online marketing stratégia tervezésben is. Nem egy esetben készítettem kisebb WordPress weboldalakat.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor bármelyik közösségi oldalon megteheted, vagy küldd el az üzeneted az űrlapon keresztül!